L'alcalde demana als ciutadans que s'estimin la ciutat en el seu missatge de Nadal

Recoder diu que Sant Cugat és, avui, una ciutat amable

Municipal

Publicat el 24/des/04 per Miquel Herrada

Estimar la ciutat i convertir-la en un entorn amable per tothom són dos dels desitjos que ha expressat l'alcalde, Lluís Recoder, en el seu missatge de Nadal. En el balanç de l'any, Recoder ha tingut també un record per les víctimes de l'11-M i de la guerra d'Iraq, i s'ha mostrat esperançat per l'ampliació de la Unió Europea i per la reforma de l'Estatut de Catalunya.

En el seu missatge institucional de Nadal, Lluís Recoder ha assegurat que l'any 2004 ha estat un any dens, caracteritzat per esdeveniments tristos com els atemptats de Madrid i el degoteig de víctimes a l'Iraq, però també amb signes esperançadors com l'ampliació de la UE cap a l'Est, la ratificació per part de Rússia del Protocol de Kyoto i l'inici dels treballs de reforma de l'Estatut.

En l'àmbit local, l'alcalde s'ha mostrat satisfet pel nivell de vida que han assolit els santcugatencs i pel model de 'ciutat amable' que s'ha construït. L'escoltem.

Lluís Recoder

Sant Cugat és avui una ciutat amable,amb el centre vianantitzat,per passejar tranquilament. Amb zones verdes, entorn natural, un fort teixit empresarial i la joia del Monestir.


Recoder ha repassat algunes de les actuacions municipals que s'han endegat en l'últim any, com la inauguració del camp de rugby, les dues noves escoles o el pavelló. En l'àmbit cultural, l'alcalde ha subratllat la importància d'iniciatives com el Festival de Música de Cambra al Monestir, el cicle de cinema d'autor i l'Any Grau Garriga.

Lluís Recoder ha recordat que Sant Cugat és la ciutat més jove del país i ha expressat el seu desig que els ciutadans s'estimin la seva ciutat.

Lluís Recoder

Vull expressar un desig. Que estimeu la ciutat. De res serveixen els esforços que pugui fer l'Ajuntament si els ciutadans no se l'estimen. La millor manera de fer-ho és a través del civisme.


L'alcalde ha fet especial esment als joves de la ciutat, i ha assegurat que l'equip de govern fa i continuarà fent esforços per evitar que hagin de marxar de la ciutat per emancipar-se, a través de polítiques com la d'habitatge públic.