L'EMD fa un balanç positiu de la figura del policia de barri de Valldoreix


  • Comparteix:

Aquest servei funciona des de fa un any amb bons resultats

Aquest servei funciona des de fa un any amb bons resultats

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix fa una valoració molt positiva de la figura del policia de barri que ja fa un any que funciona en aquesta zona. Des de l'EMD es mostren satisfets, també, de la cobertura policial que es presta directament des de Sant Cugat.

Des de principis de 2004 els valldoreixencs gaudeixen de la figura del policia de barri, que s'encarrega de vigilar les diferents zones del territori de Valldoreix. Des de l'EMD fan una valoració molt positiva d'aquesta figura en el seu primer any de funcionament, i creuen que en general els veïns estan molt satisfets.

La vocal de Territori i Seguretat Ciutadana de l'EMD, Mercedes Rojo, ha manifestat la seva satisfacció, en declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora, i ha afegit que aquesta figura és molt important per als valldoreixencs. L'escoltem.

Mercedes Rojo

És l'agent número 100, és un policia qie s'està fent molt al poble. Creiem que tenir un policia que té un contacte directe amb els veïns és molt important.


Per cert, que durant la passada nit de Cap d'Any l'EMD va posar en marxa un dispositiu especial de seguretat per garantir que l'última nit de l'any se celebrava sense incidències greus. En aquest sentit, Mercedes Rojo ha subratllat la importància d'haver programat dues festes de Cap d'Any per al jovent al propi territori de Valldoreix, un fet que ha reduït els desplaçaments en cotxe i ha minimitzat, per tant, el risc d'accidents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.