L'alcalde envia una carta al president de Correus denunciant la qualitat deficient del servei


  • Comparteix:

Recoder demana mesures immediates per adequar el servei a les necessitats de la ciutat

Recoder demana mesures immediates per adequar el servei a les necessitats de la ciutat

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha enviat una carta al president de Correus de Catalunya, Jesús Àngel Flores per instar-lo a millorar el servei a la nostra ciutat després d'haver rebut nombroses queixes dels veïns. Aquest és el segon cop que l'alcalde es queixa a Correus. L'últim vegada, ara fa sis anys, es van aconseguir reformes com el canvi dels codis postals.

El servei de correus a la nostra ciutat ha experimentat en els darrers mesos un empitjorament segons l'alcalde de la nostra ciutat, Lluís Recoder. És per això que ha enviat una carta al President de Correus a Catalunya, Jesús Àngel Flores, per tal que prengui 'mesures urgents' per tal de millorar el servei que actualment reben els santcugatencs. I és que Recoder es mostra preocupat per la deficència del servei. Escoltem-lo.

Lluís Recoder

El propi Correus explica que el seu compromís de qualitat és el d'enviar una carta en 24 hores i això a la nostra ciutat sona a ciència-ficció


Ara fa sis anys l'Ajuntament ja va mostrar la seva disconformitat amb el funcionament que en aquells moments presentava el servei de Correus. De la negociació que llavors es va portar a terme es van adoptar mesures com la renovació dels codis postals, la venda de la seu de la Rambla de Can Mora. Tot i això Recoder considera que es torna a estar en una situació 'insostenible'.

Lluís Recoder

Fa 6anys hi va haver un problema similar però amb la negociació vem trobar una solució, però ara tornem a estar en una situació inadmissible


L'alcalde espera que amb aquesta carta Correus adopti les mesures necessàries per tal d'adequar el servei a les necessitats d'un ciutat com Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.