L'Ajuntament estudia demanar una dotació de bombers al parc de Can Ribes durant tot l'any


  • Comparteix:

La proposta es vol consensuar amb els responsables del parc de bombers de Sant Cugat-Rubí i del Consorci del Parc de Collserola

La proposta es vol consensuar amb els responsables del parc de bombers de Sant Cugat-Rubí i del Consorci del Parc de Collserola

L'Ajuntament de Sant Cugat estudia demanar a la Generalitat que destini una dotació de bombers al parc de Can Ribes durant tot l'any i no només durant els mesos d'estiu, com fins ara. D'aquesta manera, l'àrea de Medi Ambient creu que es podria cobrir amb més garanties tota la zona de Collserola un cop es tanqui el parc de bombers de Vallvidrera. Tot i això, des de l'Ajuntament volen discutir aquesta possibilitat amb el responsable del parc de bombers de Sant Cugat-Rubí i amb el consorci del Parc de Collserola abans de fer-la arribar al govern català.

Des de l'Ajuntament de Sant Cugat continua la preocupació per la decisió de Bombers de Barcelona de tancar el parc de Vallvidrera, que cobreix bona part de la zona de Collserola.

Davant d'aquesta situació, l'àrea de Medi Ambient estudia diferents alternatives, com per exemple la de sol·licitar al govern català que es destini una dotació de bombers de la Generalitat al parc de Can Ribes, a l'Arrabassada, durant tot l'any i no només durant els mesos d'estiu, com es fa fins ara. Tot i això, el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat que abans de res volen discutir aquesta proposta amb el cap del Parc de Bombers de Sant Cugat-Rubí, i també amb el Consorci del Parc de Collserola.

Eduard Pomar

És un punt que hi ha existeix i que ja s'està utilitzant durant l'estiu i potser es podri ampliar el servei tot l'any o durant un període llarg de temps, però això cal contrastar-ho amb el cos que treballa amb aquest tema.


Pomar ha afegit també que cal veure si les condicions de l'actual edifici de Can Ribes són les més idònies per assumir aquesta funció o si caldria fer-hi reformes. Escoltem-lo.

Eduard Pomar

Aquest és un dels temes que volem prlar amb el cap del parc de bombers per saber si aquest lloc reuneix les condicions o si caldria fer reformes per adequar-lo.


De moment, des de l'equip de govern estan a l'espera de poder tenir les reunions pertinents amb els responsables del parc de bombers i del consorci del parc de Collserola, previstes per les properes setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.