L'Ajuntament està ultimant el reglament del Síndic de Greuges, que podria estar enllestit en un mes i mig


  • Comparteix:

Les aportacions de l'EMD es tindran en compte, i s'obrirà un procés de participació de la societat civil

Les aportacions de l'EMD es tindran en compte, i s'obrirà un procés de participació de la societat civil

El reglament del futur Síndic de Greuges de Sant Cugat podria estar enllestit d'aquí un mes i mig. Així ho ha anunciat el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, que ha afegit que la comissió redactora està treballant amb el màxim consens polític. Recasens ha indicat, a més, que les aportacions de l'EMD al reglament es tindran en compte, i que en els propers dies es recolliran les aportacions de la societat civil.

La comissió redactora del reglament del futur Síndic de Greuges, formada per tots els grups municipals del consistori, està ultimant els seus treballs per poder presentar una proposta tancada en les properes setmanes. De moment, el procés s'està duent a terme amb el màxim consens polític, segons ha explicat el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, que ha afegit que en el termini d'un mes i mig es podria fer públic el document final.

Joan Recasens

Els treballs de la comissió van molt bé. Tot s'està fent amb consens entre els grups polítics. Estic convençut que arribarem a un acord entre tots i també amb l'EMD. Espero que ho acabem en un mes i mig.


Segons Recasens, les aportacions fetes per la presidenta de l'EMD de Valldoreix -que reclamava el reconeixement explícit de l'EMD com una administració dins del municipi- s'estan estudiant, per comprovar el seu encaix jurídic en el reglament. El tinent d'alcalde de Presidència ha volgut deixar clar, però, que l'esborrany presentat per la comissió ja tenia en compte la presència de dues administracions a Sant Cugat.

Joan Recasens

En l'esborrany que li vam presentar a l'EMD ja teníem en compte a l'EMD com una administració del municipi. Estic convençut que arribarem a un acord amb Valldoreix, salvant aquestes petites diferències.


En els propers dies, l'esborrany del reglament del futur Síndic de Greuges es presentarà a les entitats de la ciutat per tal de recollir les aportacions de la societat civil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.