El POEC proposarà importants reformes als mercats municipals

El document es passarà per ple el proper mes de març

Municipal

Publicat el 9/feb/05 per Miquel Herrada

La remodelació integral del mercat de Pere San i la millora de la imatge exterior del de Torre Blanca són dues de les propostes que inclou l'esborrany del Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials (POEC). Aquest document, que ara s'està acabant de redactar, es portarà a aprovació al ple municipal del mes de març.

La millora i potenciació dels dos mercats municipals és un dels aspectes prioritaris que abordarà el Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials, que ara s'està acabant de redactar en el marc de la comissió de seguiment del consistori.

El regidor de Comerç, Josep Romero, ha avançat en declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora que una de les propostes que incorpora el document és la remodelació integral del mercat de Pere San, per tal de tornar-lo a convertir en el motor comercial de la zona del carrer Major. L'escoltem.

Josep Romero

Una remodelació integral del mercat Pere San perquè torni a fer de motor de la zona del carrer Major, com ho havia estat fins ara. També cal una ampliació d'horaris perquè doni servei a les tardes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa al mercat de Torre Blanca, Romero ha anunciat que el nou POEC incorpora la proposta -reclamada pels paradistes- de climatitzar les instal·lacions i també la necessitat de millorar la imatge externa del mercat.

Josep Romero

Es proposa la climatització, que haurien de pagar els assentadors en bona part, i també millorar la imatge exterior del mercat per fer-la més atractiva.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El regidor de Comerç ha explicat que actualment el POEC s'està acabant de discutir amb els grups polítics del consistori i que es presentarà a aprovació al ple municipal del mes de març.