L'Ajuntament recollirà porta per porta els cartrons dels comerços de l'eix de vianants a partir de dilluns


  • Comparteix:

L'objectiu és reduir l'acumulació de cartrons al costat dels contenidors

L'objectiu és reduir l'acumulació de cartrons al costat dels contenidors

L'Ajuntament posa en marxa aquest dilluns un nou servei de recollida de cartró porta per porta per a les botigues de la zona comercial de l'eix de vianants. L'objectiu és mantenir la ciutat neta i lliure de cartrons mal posats al costat dels contenidors. Amb aquesta finalitat, es demana als comerciants que pleguin els cartrons i els deixin a la porta de l'establiment un cop tanquin, per tal que puguin ser recollits.

Sota el lema 'Nosaltres el recollim porta per porta, tu el deixes plegat', l'Ajuntament posa en marxa aquest proper dilluns un nou servei de recollida de cartró entre els establiments ubicats a les zones més concorregudes i comercials de l'eix de vianants.

L'objectiu és mantenir neta la ciutat però també potenciar la recollida selectiva. Ho ha explicat la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Volem evitar la creació de focus de deixalles al carrer, millorar el servei que ja s'estava donant i incrementar més encara la recollida selectiva de cartró.


El servei s'aplicarà a un total de 261 comerços de 18 carrers del centre. Per tal d'explicar-los la iniciativa i convidar-los a participar, des de l'àrea de Serveis Urbans s'han posat en contacte amb la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat així com amb les associacions de comerciants que engloben els establiments afectats. Igualment, s'ha passat botiga per botiga i s'ha obsequiat els comerciants amb un cuter perquè puguin tallar els cartrons i deixar-los ben plegats.

Segons ha explicat Paraira, la proposta ha estat ben acollida i ara el que cal és la col·laboració de tots els botiguers implicats perquè funcioni.

Cristina Paraira

Ha estat ben acollida per tots els comerciants, els que tenen més a prop els contenidors ho esperaven de fa temps.


El servei entrarà en funcionament aquest proper dia 7 de març i la recollida es farà de dilluns a dissabte, a dos quarts de nou del vespre, un cop els establiments hagin tancat.

Des de l'equip de govern s'ha volgut remarcar també que aquesta iniciativa no arriba sola ja que en breu s'inaugurarà el segon Punt Verd, a Can Magí, i es posaran també en funcionament la deixalleria mòbil i la mini deixalleria del mercat Torre Blanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.