Valldoreix se suma a l'Any del Llibre i la lectura amb propostes per reflexionar sobre la literatura


  • Comparteix:

Valldoreix no ha volgut quedar al marge de l'Any del Llibre i la Lectura i s'ha sumat a la commemoració amb diverses propostes que pretenen fomentar la discussió sobre la literatura. El tret de sortida l'ha donat aquest dilluns una sessió del Grup de Lectura, celebrada a l'Hostal d'Entitats de Valldoreix, on s'ha comentat una obra de Stefan Zweig. Els actes continuaran amb un recital de poemes de Pere Quart, dins el cicle 'Les Veus de la Paraula', i un taller d'escriptura, que es farà el proper mes d'abril a càrrec de Mariona Masferrer.

L'EMD de Valldoreix i diferents associacions culturals han organitzat un seguit d'actes que s'emmarquen dins l'Any del Llibre i la Lectura. Les activitats han començat aquest dilluns a la tarda, amb una sessió del grup de lectura a l'Hostal d'Entitats on s'ha comentat el llibre 'Vint-i-quatre hores a la vida d'una dona', d'Stefan Zweig.

El vocal de Cultura de l'EMD, Josep Casadellà, ha explicat que aquest acte és el precedent del taller d'escriptura de Mariona Masferrer que se celebrarà el proper mes d'abril. L'escoltem.

Josep Casadellà

A part delgrup de lectura també celebrarem el taller d'escriptura a càrrec de Mariona Masferrer. Hi haurà diferents actes que s'emmarquen dins l'Any del Llibre i la Lectura.


Un altre acte relacionat amb l'Any del Llibre i la Lectura és el recital de poemes de Pere Quart, emmarcat dins el tercer cicle 'Les Veus de la Paraula'. Aquesta jornada poètica, organitzada per l'Associació Cultural Pentagrama, se celebrarà el proper 20 de març. Casadellà ha explicat, a més, que al llarg dels pròxims mesos aniran sorgint altres actes a Valldoreix que tindran a veure amb la lectura i l'escriptura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.