L'OAC redueix el seu horari per Setmana Santa i el SOM tanca les seves portes fins dimarts


  • Comparteix:

L'Oficina d'Atenció Ciutadana redueix el seu horari d'atenció a partir d'avui dilluns, amb motiu de les vacances de Setmana Santa, i romandrà oberta entre dos quarts de nou del matí i dos quarts de tres de la tarda, de dilluns a dijous, i dissabte només fins la una. De la seva banda, el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) tanca l'atenció al públic durant tota la Setmana Santa. A partir del proper dimarts 29, els horaris tornaran a ser els habituals.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) canvien els seus horaris durant la Setmana Santa. L'Oficina d'Atenció Ciutadana redueix el seu horari i romandrà oberta de dilluns a dijous de 8:30 a 14:30 i el dissabte 26 de 9 a 1. De la seva banda, el Servei d'Ocupació Municipal tancarà durant tota la Setmana Santa. Fins els proper dimarts 29 no es reprendrà l'horari habitual d'atenció al públic.

Recordem que l'horari habitual de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, ubicada a la plaça Barcelona, és de dilluns a dijous de 8 a 7 de la tarda, divendres fins les 2 del migdia i dissabte de 9 a 1. De la seva banda, l'horari habitual del Servei d'Ocupació Municipal, que està situat a la Casa Aymat, és de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.