El PP pregunta al govern espanyol sobre la decisió de l'Ajuntament de fer marxar la furgoneta de l'Armada


  • Comparteix:

Els populars volen saber si el consistori ha donat explicacions al govern espanyol sobre aquest afer

Els populars volen saber si el consistori ha donat explicacions al govern espanyol sobre aquest afer

El PP ha portat al Congrés dels Diputats la decisió de l'Ajuntament de Sant Cugat de retirar el permís a l'Exèrcit espanyol per instal·lar una parada mòbil d'informació i captació de soldats a la nostra ciutat. Els populars denuncien que plataforma com el CASC i membres del propi equip de govern municipal motivessin aquesta decisió i demanen al govern de l'Estat si es va fer alguna gestió abans que el vehicle abandonés la ciutat i si s'han rebut explicacions per part del consistori.

El grup parlamentari popular ha portat al Congrés dels Diputats la decisió de l'Ajuntament de retirar el permís per instal·lar-se a la nostra ciutat a una furgoneta de l'Armada Espanyola que feia una campanya d'informació i captació de soldats, només un dia després d'haver-la iniciat.

Des del Partit Popular, els diputats Dolors Nadal i Eduardo Zaplana han denunciat que 'plataformes com el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i membres de l'equip de govern de l'Ajuntament' van motivar aquesta retirada del permís d'estacionament, fet que va motivar l'abandonament, per part del Ministeri de Defensa, de la campanya a la nostra ciutat, de forma precipitada i abans del previst.

Els populars han afegit que fins i tot un regidor d'ERC va instar a la retirada del permís afirmant que 'pel sol fet de ser exèrcit i de ser espanyol, ja h estic en contra'.

En aquest sentit, Nadal i Zaplana han presentat una pregunta al Congrés dels Diputats demanant al govern espanyol si, davant d'aquesta situació, es va buscar un emplaçament alternatiu per continuar la campanya o si es va fer alguna gestió abans d'abandonar Sant Cugat. Així mateix, volen saber si l'executiu ha rebut explicacions des del consistori santcugatenc i si aquest fet s'ha produït en d'altres municipis.

Recordem que des de l'equip de govern, el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, va ordenar la retirada de la furgoneta de l'Armada adduint a un 'malentès' i un 'error' l'atorgament de la llicència, ja que podia ferir la sensibilitat d'una part de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.