El pàrquing de Can Quitèria podria estar acabat cap a finals d'any


  • Comparteix:

L'equip de govern estudia un projecte per repavimentar la plaça de sobre amb lloses i posar-hi també 'duna zona d'arbres i jocs infantils

L'equip de govern estudia un projecte per repavimentar la plaça de sobre amb lloses i posar-hi també 'duna zona d'arbres i jocs infantils

Les obres del pàrquing de Can Quitèria podrien estar enllestides cap a finals d'any. Així ho ha manifestat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha afegit que l'Ajuntament està estudiant ja un projecte per habilitar la plaça de dalt del pàrquing, i que contemplaria fer una repavimentació amb lloses, una zona d'arbrat i també un sorral amb jocs infantils per als més petits.

Un any després que comencessin les obres de l'aparcament soterrat de Can Quitèria, i després de diferents problemes, sobretot per desviar els serveis i que han comportat un cert retard en el projecte, la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha declarat que les obres avancen ara a bon ritme i que, segons les previsions, estaran acabades a finals d'aquest any 2005.

Mercè Conesa

En aquests moments ja s'ha fet la part d'obra més costosa, que era bàsicament l'apantallament i el forat. Com es pot veure ja s'estan pujant les plantes. Podem dir que està previst que les obres acabin a finals d'any.


Conesa ha afegit que un cop les obres estiguin acabades, i s'hagi cobert la superfície del pàrquing, s'obrirà el trànsit a la zona i els vehicles podran tornar a circular pel carrer Girona. En aquest sentit, Conesa ha explicat que ara l'Ajuntament està estudiant un projecte per habilitar una plaça que es podria repavimentar amb lloses i que comptaria també amb una zona de sorral amb jocs infantils i una zona d'arbrat.

Mercè Conesa

És un projecte que preveu que hi hagi una part de sorral amb jocs infantils, un projecte d'arbrat i també reposar les lloses com s'està fent al casc antic


Recordem que el nou aparcament comptarà amb 4 plantes i tindrà 118 places de rotació i 238 de propietat. L'empresa promotora és Construcciones Alcaraz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.