TMA gestiona des d'avui el segon Punt Verd de la ciutat


  • Comparteix:

L'empresa gestionarà també el punt verd mòbil i el mini punt verd del mercat Torre Blanca

L'empresa gestionarà també el punt verd mòbil i el mini punt verd del mercat Torre Blanca

L'empresa TMA Grup Sànchez gestionarà, des d'avui i durant els propers dos anys, el Punt Verd del barri de Can Magí, així com també el Punt Verd Mòbil i el Mini Punt Verd que es farà al mercat de Torre Blanca. Així ho ha aprovat la Junta de Govern, després que TMA hagi aconseguit la millor puntuació en el concurs públic convocat per adjudicar la gestió, i al qual es van presentar 4 empreses.

Des d'avui mateix, i durant els propers 2 anys, l'empresa TMA Grup Sànchez serà l'encarregada de gestionar el segon Punt Verd de la ciutat, ubicat al barri de Can Magí, així com també el punt verd mòbil i el mini punt verd que s'ubicarà al mercat de Torre Blanca.

Així ho ha aprovat la Junta de Govern Local d'aquest dilluns, després que aquesta empresa hagi aconseguit la millor puntuació al concurs públic convocat amb aquesta finalitat, i al qual s'havien presentat les empreses Transpal, Engrunes i Coptalia, a banda de TMA. El tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, ha explicat que tant l'informe tècnic com la puntuació es decantaven per adjudicar la gestió a TMA.

Joan Recasens

Després de la valoració i dels informes tècnics, la Junta de Govern ha proposta adjudicar la gestió d'aquests 3 espais a TMA per un període de 2 anys.


Un cop resolta l'adjudicació de la gestió, el Punt Verd de Can Magí s'obrirà oficialment als usuaris aquest mateix dimarts. Pel que fa a la deixalleria mòbil i a la mini deixalleria, la voluntat és que aquestes puguin posar-se en marxa abans de l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.