Novetats de la Festa Major


  • Comparteix:

Queden poques hores perquè milers de santcugatencs es llencin al carrer per a celebrar la Festa Major. El consistori ha programat més de 170 actes per a tots els públics que destaquen per la seva voluntat participativa i de crear un caliu proper.

La principal novetat d'enguany és l'estrena d'una plana web on es podrà seguir el desenvolupament de tots els actes. Durant quatre dies es succeiran tot tipus d'activitats la majoria de les quals, organitzades amb la col·laboració de diferents entitats i associacions de Sant Cugat. Segons l'alcalde Lluís Recoder, la participació ha de ser l'objectiu principal de la festa.

Lluís Recoder



En l'edició d'enguany, la distribució dels espais ha estat força relacionada amb l'edat. El cas més clar és el Racó Infantil de Festa Major que s'organitza des de fa tres anys. La plaça Augusta ha estat l'escenari designat per acollir durant tot el dia tot el seguit d'actes adreçats als més menuts. Lluís Recoder explica quin ha estat el motiu del canvi d'ubicació.

Lluís Recoder



Barraques serà sense cap mena de dubte, l'espai preferit pels joves. Aquesta quarta edició recull nombroses millores entre les quals destaca l'ampliació del seu horari de 8 del vespre a 6 del matí. Entre els grups que hi actuaran s'inclouen Mesclat, Ràdio Rajim i Baxuqueta Rock. L'alcalde considera que s'ha aconseguit crear un programa molt atractiu.

Lluís Recoder



El claustre del monestir, el celler cooperatiu i la plaça octavià són els espais que acolliran gran part de l'oferta del públic adult. El claustre tornarà a ser l'escenari d'activitats tradicionals com el tast de vins i embotits, el concurs de fumada lenta en pipa o l'actuació de la coral del club muntanyenc. El celler cooperatiu per la seva banda i a l'espera que comenci la segona fase de les obres, es veurà ocupat per la Factoria Mascaró i les nits de jazz. Enguany, s'ha cancelat la nit del cantautor però a canvi, la plaça octavià esdevindrà l'escenari d'un circ per a adults on participaran grups de primera categoria. Els castells de focs serà una de les activitats que ha canviat d'escenari, al parc de l'arboretum. Lluís Recoder explica els avantatges del nou emplaçament.

Lluís Recoder



En aquesta edició, totes les activitats esportives es faran a la zona de Coll Favà. Ràdio Sant Cugat cobrirà més d'una cinquantena dels actes de la festa des dels departaments d'informatius, esports i programes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.