Les dues autoescoles Garcaz de Sant Cugat reprenen les classes amb normalitat


  • Comparteix:

Les autoescoles estaven tancades a l'espera que el jutjat de Rubí que tramita les diligències, executés l'aixecament del precinte

Les autoescoles estaven tancades a l'espera que el jutjat de Rubí que tramita les diligències, executés l'aixecament del precinte

Les dues autoescoles de Garcaz a Sant Cugat, presumptament implicades en un delicte de frau amb els exàmens de conduir, ja han obert les seves portes després que el passat divendres el jutjat de Rubí executés l'aixecament del precinte. Fonts de l'empresa han assegurat que les classes s'han reprès amb tota normalitat. Des de l'Oficina d'Informació al Consumidor -OMIC- asseguren però que en la última setmana han rebut prop de 20 consultes d'alumnes d'aquesta autoescola.

Les dues autoescoles de Garcaz a Sant Cugat ja han reemprès les classes amb normalitat, després que alguns 'problemes burocràtics' els impedissin obrir les seves portes a finals de la setmana passada, quan el Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Ceuta que instrueix el cas va ordenar l'aixecament del precinte cautelar de totes les autoescoles presumptament implicades en un delicte de frau.

Segons fonts de l'autoescola, finalment el Jutjat de Rubí encarregat de tramitar les diligències d'aquests 2 establiments, va solventar divendres els 'problemes burocràtics' que impedien retirar el precinte i a data d'avui ja han pogut obrir les seves portes, dos dies després que ho hagin fet la majoria de les autoescoles suposadament implicades en el frau.

Tot i que les mateixes fonts asseguren que les classes s'han reemprès amb tota normalitat, des de l'Oficina d'Atenció al Consumidor de Sant Cugat, l'OMIC, han assegurat que durant la setmana passada van rebre prop de 20 consultes d'alumnes afectats pel tancament de les autoescoles. Davant d'aquesta situació, l'Oficina va fer les consultes pertinents, facilitant als interessats un telèfon de contacte amb els responsables comarcals de la Federació d'Autoescoles de Barcelona, per tal que els poguessin aclarir els seus dubtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.