L'Ajuntament habilitarà una parada de la línia 2 de l'autobús al costat de l'estació de Renfe de Coll Favà


  • Comparteix:

La parada, que no suposarà modificar les freqüències, hauria d'estar operativa en uns 15 dies

La parada, que no suposarà modificar les freqüències, hauria d'estar operativa en uns 15 dies

La línia 2 del servei d'autobús municipal ampliarà, en breu, el seu recorregut amb una nova parada al costat de l'estació de Renfe de Coll Favà. D'aquesta manera, l'Ajuntament vol facilitar l'accés als usuaris de la nova línia de rodalies de Renfe, que entrarà en funcionament el proper dilluns.

Davant la imminent posada en funcionament de la nova línia de rodalies de Renfe per a passatgers, l'Ajuntament està ultimant aquests dies la connexió de l'estació de Coll Favà amb el centre de la ciutat per mitjà de transport públic.

En aquest sentit, la voluntat és posar una nova parada a tocar de l'estació de Renfe i ampliar la línia 2 per tal que inclogui aquest punt en el seu trajecte. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, que ha afegit que per tal de no modificar les freqüències, s'afegirà un nou vehicle a la línia.

Joan Recasens

Abans de final de mes hi haurà una parada aquí dalt. És una ampliació de la línia 2, es posarà un vehicle nou i mantenim les freqüències de pas que tenim ara.


Segons Recasens, això hauria d'estar en funcionament en un termini màxim de 15 dies. Recordem que la nova línia de Renfe entre Martorell i l'Hospitalet es posarà en marxa el proper dilluns, 23 de maig i que la freqüència prevista és de dos trens cada hora en cada sentit de circulació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.