El ple acorda una modificació del PGM a la plaça d'en Coll per fer 18 pisos protegits i convertir els laterals en zona verda


  • Comparteix:

D'aquesta manera, es possibilitat poder fer 18 pisos per gent gran en un solar municipal, enlloc dels 14 autoritzats fins ara

D'aquesta manera, es possibilitat poder fer 18 pisos per gent gran en un solar municipal, enlloc dels 14 autoritzats fins ara

El ple ha donat llum verda a una modificació del Pla General Metropolità a la plaça d'en Coll que ha de permetre incrementar la densitat edificable en el solar on està previst fer habitatge públic per a la gent gran, passant així de 14 a 18 vivendes. A canvi d'aquest increment de la densitat edificable, els laterals de la plaça passaran a tenir qualificació de zona verda.

L'objectiu de la proposta és poder fer fins a 18 habitatges de lloguer per la gent gran, enlloc dels 14 que es podien fer fins ara. Així ho ha assegurat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha explicat que, a canvi d'aquest increment de la densitat edificable, es converteixen els laterals de la plaça en zona verda, eliminant així l'element de vialitat existent.

Mercè Conesa

L'objectiu principal és poder dotar la plaça d'en Coll de 18 habitatges protegits enlloc de 14. El segon, que ens permet fer això, és qualificar els laterals de la plaça, que són xarxa viària, com a zona verda.


La proposta ha estat aprovada per unanimitat, tot i que des del PSC han lamentat que això no s'hagi fet fins ara, enlloc dels 'continuats nyaps' que, segons el seu portaveu, Jordi Menéndez, s'han estat fent en aquest espai.

Jordi Menéndez

És una bona decisió ampliar el sostre i per tant, canviar els usos dels laterals i que sigui zona verda. El que no podem entendre és, després dels nyaps consecutius que han fet aquí, que ara s'adonin que convé que sigui zona verda.


Recordem que a la plaça d'en Coll està previst fer 18 pisos de lloguer per a gent gran, en un solar de propietat contigu a la casa coneguda com a Xalet de Josepa Negra, on està previst fer-hi un equipament també per a la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.