L'Ajuntament no ha rebut cap sol·licitud formal per muntar fogueres de Sant Joan


  • Comparteix:

Sant Cugat celebrarà aquesta nit la revetlla de Sant Joan sense cap foguera. L'Ajuntament no ha rebut cap sol·licitud formal per organitzar una foguera. La policia, els Bombers i l'Agrupació de Defensa Forestal s'encarregaran de vetllar perquè la revetlla d'aquesta nit se celebri sense incidents i per evitar que s'encenguin fogueres il·legals.

L'Ajuntament no ha rebut cap sol·licitud formal per organitzar una foguera, de manera que la nostra ciutat celebrarà avui la revetlla una revetlla sense flames.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, afirma que la policia vigilarà que no s'organitzin fogueres il·legals que no acompleixin les mesures de seguretat.

Eduard Pomar

La policia vigilarà que no hi hagi fogueres il·legals


Els cossos policials, els bombers i l'associació de defensa forestal s'encarregaran de vigilar que la revetlla de Sant Joan se celebri sense incidents. D'altra banda, l'Àrea de Medi Ambient ha recordat que cal extremar les mesures de prevenció d'incendis i de seguretat seguint les següents recomanacions: no llençar focs d'artificis a menys de 500 metres del bosc, tancar les portes i les finestres de les cases, recollir la roba estesa i plegar els tendals, no guardar petards a les butxaques i vigilar amb els líquids inflamables, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.