El punt verd mòbil i el mini punt verd començaran a funcionar el proper setembre


  • Comparteix:

Tots dos serveis estaran gestionats per TMA Grup Sànchez, que gestiona també el Punt Verd de Can Magí

Tots dos serveis estaran gestionats per TMA Grup Sànchez, que gestiona també el Punt Verd de Can Magí

El punt verd mòbil i el mini punt verd del mercat de Torre Blanca entraran en funcionament aquest mes de setembre, passades les vacances d'estiu. Així ho ha apuntat el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, que ha explicat que ara mateix s'està a l'espera de poder tenir el vehicle pel punt verd mòbil però que des de l'Ajuntament han considerat més oportú deixar passar el mes d'agost abans de posar en funcionament el servei.

Aquests dos serveis tenen l'objectiu de facilitar l'accés al punt verd per a tots els veïns del municipi, ja sigui a través del mini punt verd que s'instal·larà al mercat de Torre Blanca, o amb el punt verd mòbil, que està pensat sobretot per donar servei als veïns dels districtes que queden més allunyats de les actuals deixalleries municipals.

Així ho ha apuntat el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, que ha avançat que tots dos serveis entraran en funcionament cap a mitjans de setembre, un cop s'hagin acabat les vacances d'estiu.

Joan Recasens

Ara estem pendents del subministrament del camió per la deixalleria mòbil, i podríem posar-la en marxa al mes d'agost però no ens sembla el més adequat i preferim esperar al setembre.


Tant la mini deixalleria com la deixalleria mòbil estaran gestionades per l'empresa TMA Grip Sánchez, que va ser la guanyadora del concurs públic realitzat per adjudicar la gestió del Punt Verd de Can Magí i també d'aquests dos equipaments complementaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.