Les Planes tindrà una nova consulta d'infermeria a finals d'any


  • Comparteix:

El districte de Les Planes tindrà a finals d'any una nova consulta d'infermeria que se situarà al Centre Cívic i que permetrà acostar el servei a tota la població. El nou equip d'infermeria permetrà oferir atenció de tècniques d'infermeria, consell d'autocura, recomanacions mèdiques bàsiques, atencions comunitàries o control i seguiment de patologies cròniques, entre d'altres.

Les Planes tindrà finalment una nova consulta d'infermeria ubicada al Centre Cívic i permetrà acostar molts serveis al districte, evitant molts desplaçaments al casc urbà de Sant Cugat. Així ho ha expressat el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, que ha volgut destacar el compromís adquirit amb el Servei Català de la Salut perquè a final d'any ja estigui en funcionament aquest nou servei. Un servei que respon, segons Tomàs, a una mancança que ja fa massa temps que s'arrossega.

El regidor de Sanitat ha incidit en el fet que es podrà millorar el servei en el districte que compta amb la població més envellida i la situació geogràfica més difícil, evitant molts desplaçaments de la gent del barri fins a Sant Cugat i també molts desplaçaments dels metges i infermeres cap a Les Planes.

Enric Tomàs

El que s'intenta és disminuir els desplaçaments de la gent del barri, dels metges i infermeres cap al districte i sobretot per realitzar tot el programa d'atenció domiciliària.


La nova consulta permetrà traslladar des del CAP de Sant Cugat molts serveis com ara primeres atencions, cures programades o el control de la tensió arterial. Ho explica Enric Tomàs.

Enric Tomàs

Moltes coses com ara les cures programades, les primeres atencions o el seguiment de malalts crònics que ara es fan al CAP es podran fer a Les Planes.


Enric Tomàs ha destacat el compromís de l'Ajuntament per incrementar el servei que es dóna fins ara a Les Planes, i que per això s'ha volgut anar més enllà del model actual i poder obrir aquest nou consultori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.