La cruïlla dels carrers Àngel Guimerà i Safareigs patirà talls intermitents fins dimecres


  • Comparteix:

La causa són les obres d'asfaltat d'aquesta zona, després del desdoblament d'un tram del carrer Safareigs

La causa són les obres d'asfaltat d'aquesta zona, després del desdoblament d'un tram del carrer Safareigs

A partir d'avui i fins dimecres, la cruïlla dels carrers Àngel Guimerà i Safareigs es veurà afectada pels talls intermitents del trànsit a causa de les obres d'asfaltat que es duran a terme en aquesta zona. Avui, les obres d'asfaltat han començat a les 4 de la matinada i està previst que s'allarguin fins a les 4 de la tarda.

La cruïlla dels carrers Àngel Guimerà i Safareigs es veurà afectada pels talls intermitents al trànsit que es produiran des d'aquest dilluns i fins dimecres. Les obres d'asfaltat, que han començat avui, a les 4 de la matinada, s'allargaran aquest dilluns fins les 4 de la tarda. Demà i dimecres, els treballs es realitzaran en dues parts, entre les 8 del matí i la 1 del migdia, i de 2 de la tarda a 8 del vespre.

Recordem que les obres d'asfaltat són el final del procés de desdoblament del carrer Safareigs, en el tram comprès entre l'avinguda Àngel Guimerà i el carrer Villà. L'objectiu de la reforma ha estat facilitar l'accés a Valldoreix i Mira-sol per darrera de l'estació sense haver de donar la volta al centre de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.