Sarbus aporta 42 mil euros a l'Any del Mil.lenari


  • Comparteix:

L'empresa de transport Sarbus ha aportat més de 42 mil euros pel patrocini dels actes de l'Any de Mil.lenari. Aquest compromís s'ha formalitzat amb la signatura d'un conveni entre l'Ajuntament i el grup Renom-Martí.

El grup de transport Renom-Martí-SARBUS és la darrera empresa que s'apunta al patrocini dels actes de commemoració del Mil.lenari. El compromís d'aquesta empresa amb l'Ajuntament s'ha traduït en una aportació econòmica de 42.070 euros, uns 7 milions de pessetes.

El conseller delegat de SARBUS, Josep Renom, ha qualificat Sant Cugat com una ciutat de primer ordre, una característica que l'empresa de transports també vol assolir. Renom també ha recordat que la signatura d'aquest conveni coincideix amb la majoria d'edat de Sarbus al municipi i ha desitjat que la col.laboració amb l'administració sigui molt llarga:

Josep Renom

Volem seguir servint a Sant Cugat i adquirir les mateixes característiques de la ciutat, o sigui ser un mitjà de primer ordre


Igual de satisfet s'ha mostrat l'alcalde Lluís Recoder, que ha justificat la inversió en transport al progressiu creixement de la població. En aquest sentit, l'alcalde ha dit que s'ha de continuar apostant per la millora de recursos i ampliació de la xarxa, beneficiada des de l'aplicació de la integració tarifària.

Lluís Recoder

Des que vam aplicar la integració tarifària han pujat el nombre d'usuaris. Aquest és un exemple de la rendibilitat de les inversions en transport


L'acte de signatura del conveni ha comptat també amb la presència del gerent de SARBUS, Josep Maria Martí, i el tinent d'alcalde de Serves al Ciutadà, Joan Recasens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.