Es crea un grup tècnic assessor que pugui fer aportacions al projecte del Pla Especial de la Torre Negra


  • Comparteix:

L'Ajuntament farà una campanya de participació ciutadana perquè els santcugatencs puguin dir la seva en aquest projecte

L'Ajuntament farà una campanya de participació ciutadana perquè els santcugatencs puguin dir la seva en aquest projecte

Una dotzena de persones integren, de moment, el grup tècnic assessor de la Torre Negra, una comissió que estarà en contacte directe amb l'equip redactor del pla especial d'aquest espai amb l'objectiu de poder fer aportacions al projecte. Des de l'Ajuntament fan una crida a tots els ciutadans que, per la seva feina o la seva formació, puguin aportar els seus coneixements, per tal que també participin al projecte.

La comissió de seguiment de la Torre Negra ha aprovat la creació d'aquest grup tècnic, que ha de permetre fer aportacions i sugerències al projecte del Pla Especial de la Torre Negra així com als diferents plans sectorials que es desenvolupin en aquest àmbit. L'objectiu d'aquest grup és que estigui en contacte directe amb l'equip redactor del projecte i faci una mica de pont entre el que és la comissió de seguiment, que té un caire més polític, i la pròpia participació ciutadana. Escoltem Eduard Pomar, tinent d'alcalde de Medi Ambient.

Eduard Pomar

L'objectiu és que tingui un contacte directre amb l'equip redactor del Pla Especial i està format per persones que tinguin coneixements tècnics que poden ser interessants de cara al procés de redacció del projecte.


Aquest grup, que es reunirà per primera vegada el proper dimarts, dia 26, està format actualment per representants de la comissió de seguiment, tècnics de les àrees de Medi Ambient i Territori, tècnics del Consorci de Parc de Collserola i també representants proposats per alguns grups polítics.

Des de l'Ajuntament fan però una crida a tots els ciutadans que, per la seva formació o per la seva feina, puguin tenir coneixements tècnics al respecte i vulguin col·laborar en el projecte fent les seves aportacions. Aquesta participació pot fer-se contactant amb l'àrea de Medi Ambient o a través d'internet, a l'adreça torrenegra@santcugat.org, i pot ser o bé continuada o bé una col·laboració puntual en funció dels temes.

D'altra banda, i pel conjunt de la ciutadania, després de l'estiu també està previst fer una campanya de participació més general que servirà per recollir les opinions dels santcugatencs sobre el pla d'ús públic d'aquest espai. Ho ha explicat el director de l'àrea de Medi Ambient, Sebastià Cros.

Sebastià Cros

És aquell pla que ha d'organitzar la xarxa de camins, la senyalització, si hi ha d'haver alguna àrea de lleure, com han de ser els accessos etc.


D'aquesta manera, el consistori vol obrir a tots els ciutadans la possibilitat d'opinar i fer aportacions a un projecte de ciutat que ha estat reivindicat, a més, per un gran nombre de veïns del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.