Comencen les obres de reasfaltament de cinc carrers del barri de Sant Francesc


  • Comparteix:

Cinc carrers del sector de Sant Francesc i l'Avinguda Cerdanyola es veuran afectats a partir d'avui i fins el proper divendres per talls de circulació amb motiu del reasfaltament de la zona. L'objectiu de l'Ajuntament és insonoritzar aquestes vies, col·locant asfalt sonoreductor. Els treballs aniran a càrrec de l'empresa Firtec.

L'àrea de Serveis Urbans de l'Ajuntament ha decidit reasfaltar cinc carrers de la ciutat, al sector de Sant Francesc i l'Avinguda de Cerdanyola. Es tracta d'una actuació per minimitzar el soroll que causen els cotxes quan circulen per la calçada, i que consistirà en la instal·lació d'asfalt sonoreductor. Així ho ha explicat la regidor de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Són 5 carrers on l'asfalt ja estava malmés. Posarem asfalt sonoreductor i així molestarà menys el pas de cotxes.


L'empresa Firtec serà l'encarregada de realitzar els treballs des d'avui i fins el proper divendres. Amb motiu de les obres, es produiran diferents talls intermitents al trànsit durant les hores de treball tot i que els itineraris alternatius per a la circulació seran senyalitzats en tots els casos.

Els cinc carrers afectats són el carrer Abat Escarré entre la plaça Sant Francesc i el carrer Joan XXIII, el carrer Borrell entre l'Avinguda de Cerdanyola i la Rambla del Celler, la Plaça Abat Donadeu, el carrer Vallès entre el carrer Borrell i la Rambla del Celler, i també la Rambla del Celler en el tram comprès entre el passeig de Torre Blanca i la rotonda de l'avinguda de Cerdanyola.

Des de l'àrea de Serveis Urbans han explicat que les obres, que tenen un cost total de 88.510 euros, s'emmarquen en la intenció de l'equip de govern de millorar els carrers del centre de la ciutat i així augmentar la qualitat de vida dels veïns de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.