El Consorci del Parc de Collserola signa un conveni per invertir gairebé un milió d'euros a la serra


  • Comparteix:

L'ajuntament de Sant Cugat i el Consorci del Parc de Collserola, han signat un conveni de col·laboració per fer actuacions conjuntes amb l'objectiu de protegir aquest espai natural. El conveni preveu una inversió de gairebé un milió d'euros fins l'any 2004.

Entre les actuacions que contempla el conveni, destaca la prevenció d'incendis forestals amb l'arranjament de camins i obrir i mantenir franges de protecció d'urbanitzacions. L'acord també contempla un control més exhaustiu de la caça i diferents projectes urbanístics, com ara l'arranjament del camí de Sant Medir fins l'ermita, i l'establiment d'una àrea de lleure al Parc dins de Sant Cugat.
L'alcalde de la nostra ciutat, Lluís Recoder, ha destacat que l'objectiu principal del conveni és potenciar la protecció de Collserola perquè les generacions futures també puguin gaudir d'aquest espai natural.

Lluis Recoder



De la seva banda, el president del Consorci del Parc de Collserola ha destacat els avantatges que suposa aquest conveni per la protecció d'una zona amb tanta història com Sant Medir. Manel Royes.

Manel Royes



El conveni signat entre l'ajuntament i el Consorci del Parc de Collserola tindrà validesa fins l'any 2004 amb una inversió de gairebé 1 milió d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.