Recoder reitera que fer passar els busos per la plaça Lluís Millet no és insegur i garanteix la intermodalitat amb FGC


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, s'ha felicitat pel fet que els autobusos municipals tornin a tenir la seva parada davant l'estació de FGC, a la plaça Lluís Millet. L'alcalde ha recordat que aquest ha estat des del principi el projecte de l'equip de govern i ha assegurat que, amb les mesures adoptades, es garanteix al màxim possible la seguretat dels vianants i es facilita la intermodalitat per als usuaris dels ferrocarrils.

Lluís Recoder ha reiterat la conveniència de tenir la parada del transport públic urbà davant l'estació dels FGC, ja que d'aquesta manera, ha dit, es garanteix la intermodalitat per les persones que utilitzen tots dos mitjans de transport públic.

L'alcalde ha remarcat, a més, amb les mesures consensuades amb l'expert en mobilitat Ole Thorson, s'ha buscat garantir al màxim possible la seguretat de la plaça, i ha recordat també que fins fa dos anys, per aquest espai hi circulaven milers de vehicles.

Lluís Recoder

No ens oblidem que el punt de referència no és una estació per on no hi passava res, això ha estat un petit parèntesi. El punt de referència és una plaça per on hi passaven milers de vehicles.


Lluís Recoder ha recordat també que, tot i que la polèmica amb els veïns els va portar a encarregar un estudi extern per avaluar la proposta, la decisió de fer passar els autobusos per la plaça, un cop aquesta estigués remodelada, es va defensar des de bon començament i que el projecte ja es va fer amb aquesta perspectiva.

Lluís Recoder

El projecte que va aprovar aquest Ajuntament de la nova plaça Lluís Millet, sempre havia contemplat que els autobusos continuarien passant per la plaça. Mai hi ha hagut cap marxa enrera ni rectificació, si diàleg amb els veïns, però nosaltres sempre ho hem defensat així.


Recordem que, dos anys després de traslladar la parada dels autobusos al carrer Andana amb motiu de les obres de vianantizació de la plaça Lluís Millet, totes les línies d'autobús urbà i interurbà tornen a tenir, des d'aquesta setmana, la seva parada a l'entrada de la plaça, a tocar de l'estació dels FGC:



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.