La seu de Correus de la Rambla Can Mora tornarà a obrir abans de final d'any

Les obres ja s'han recepcionat i ara falta acabar d'instal·lar el mobiliari

Municipal

Publicat el 6/set/05 per Adria Claramunt

Les obres d'acondicionament de la seu de Correus a Sant Cugat ja han finalitzat i només manquen alguns detalls com la provisió del mobiliari. Des de la direcció de l'ens estatal a Catalunya esperen estar instal·lats de nou a la Rambla Can Mora abans de final d'any.

L'acondicionament de la seu santcugatenca de Correus a la rambla Can Mora va per bon camí. Durant el mes d'agost s'han recepcionat les obres i ara només falten alguns detalls per poder-s'hi traslladar definitivament cap el mes de desembre. Així ho explica el cap de premsa de Correus a Catalunya, Vicenç Ibáñez.

Vicenç Ibáñez

Hem recepcionat les obres el mes d'agost i no falten alguns detalls. Esperem estar de retorn a la rambla Can Mora cap al desembre

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ibáñez ha volgut destacar les millores d'accessibilitat que comporta l'actuació que s'està acabant de realitzar a l'edifici. D'aquesta manera, ha incidit en el fet que tot i seguir tenint dues plantes com fins ara, se salven les barreres arquitectòniques i hi ha una racionalització dels espais per poder oferir un espai més agradable per al client i un entorn més ben organitzat per les feines internes que es fan a l'oficina.

Recordem que Correus ha invertit un total d'1,2 milions d'euros que inclouen, entre d'altres conceptes, la compra a l'Ajuntament del local de la Rambla Can Mora.