L'Ajuntament fa extensiva la recollida de cartró porta per porta als comerciants de l'avinguda Cerdanyola


  • Comparteix:

La iniciativa ja s'aplica als carrers de l'eix de vianants amb l'objectiu de mantenir neta la ciutat

La iniciativa ja s'aplica als carrers de l'eix de vianants amb l'objectiu de mantenir neta la ciutat

Els comerciants de l'avinguda de Cerdanyola podran gaudir a partir del proper dilluns 19 de setembre, de la recollida de cartró porta per porta que ja s'està fent als carrers de l'eix de vianants del centre de la ciutat. Des del consistori consideren que és una molt bona mesura per mantenir la ciutat més neta i amb més bona imatge, alhora que contribueix a incrementar el volum de cartró per reciclar.

La regidoria de Serveis Urbans, després de diverses converses amb els comerciants de l'avinguda Cerdanyola, ha decidit incorporar aquest vial de la ciutat als carrers que ja gaudeixen de la recollida de cartró porta per porta. D'aquesta manera, a partir del proper dilluns dia 19, els comerciants hauran d'acumular tot el cartró que generin durant la jornada laboral i deixar-lo ben plegat a la porta del seu establiments, a dos quarts de nou del vespre.

Es tracta d'una mesura que ha de contribuir, segons la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, a recuperar més cartró, a facilitar als comerciants el seu dia a dia i a mantenir, al mateix temps, una millor imatge i cura dels carrers de la ciutat.

Cristina Paraira

Podem evitar de veure cartró pel carrer a tota hora i també evitarà que els particulars no puguin accedir al contenidor


Al llarg d'aquesta setmana, l'Ajuntament informarà els comerciants d'aquesta campanya, que es porta a terme amb la col·laboració d''Engrunes' i els regalarà un cúter per facilitar que puguin deixar els cartrons ben plegats al final de la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.