Els centres cívics dels districtes amplien els horaris i l'oferta d'activitats


  • Comparteix:

La nova programació també reforça l'oferta per als joves amb diferents propostes i espais

La nova programació també reforça l'oferta per als joves amb diferents propostes i espais

Els centres cívics dels districtes amplien els horaris i l'oferta d'activitats amb la nova programació 2005-2006. D'aquesta manera, els centres oferiran, a partir d'aquest curs, activitats al matí i les propostes inclouran camps tan diversos com les humanitats, les arts plàstiques, les noves tecnologies, les ciències socials i la cultura. L'objectiu és potenciar cada vegada més l'oferta lúdica i cultural dirigida als veïns dels diferents barris del municipi.

La diversificació de l'oferta i l'ampliació dels horaris són les principals novetats de la programació 2005-2006 dels centres cívics dels districtes de Sant Cugat. D'aquesta manera es vol oferir una programació transversal que permeti arribar cada vegada més al màxim nombre de ciutadans possible.

Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha assegurat que la resposta que està obtenint la programació dels centres cívics és cada vegada més bona i que per això s'està optant per potenciar les activitats que s'hi fan.

Àngels Solé

Les novetats es van iniciar com un tast i veiem que s'estan consolidant i agafant força, que els centres cívics esdevenen realment un espai de trobada i interrelació dels districtes. La prova és que omplim tots els tallers.


Entre les diferents propostes d'aquest curs, destaquen les ciències socials, la cultura, les noves tecnologies, les arts plàstiques i les arts escèniques i musicals. A més, la nova programació també amplia les activitats pensades per als joves, mitjançant els Espais Joves, els espais dels telecentres i els punts d'accés a la biblioteca, que també està oberta a tota la població.

D'aquesta manera, els santcugatencs podran trobar activitats tan diverses com ioga, shiatsu, massatge i reflexologia podal, dins l'àmbit de salut, diferents tipus de dansa com la rumba, els balls llatins o la dansa oriental, o fotografia digital i creativa. Escoltem Àngels Solé.

Àngels Solé

Hem incorporat nous tipus de danses, com la rumba o els balls llatins. L'any passat ja havíem incorporat la capoeira i la batucada. En arts plàstiques també hem incorporat la fotografia digital i creativa...


D'altra banda, als centres cívics, s'hi continuaran trobant les Oficines d'Atenció Ciutadana, els serveis descentralitzats del Servei d'Ocupació Municipal, i els serveis socials i de la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.