La primera 'Nit més Jove' de la temporada incorpora el volei, el bàsquet i els assaigs amb els castellers


  • Comparteix:

La 'Nit més Jove' que organitzen l'Ajuntament i l'Ateneu Santcugatenc torna aquest vespre després del parèntesi de l'estiu i ho fa carregada d'activitats. Una lligueta de bàsquet i voleibol mixt, una sessió doble de cinema, una sessió de rol, tallers per conèixer millor l'Índia i la incorporació dels assajos dels Castellers de Sant Cugat són les primeres propostes del curs 2005-2006 per als joves de la ciutat.

A partir de les nou d'aquest vespre, comencen les diferents propostes de la primera edició de la 'Nit més Jove' després de les vacances d'estiu, que arriba carregada de novetats. El programa d'oci nocturn incorpora per primera vegada una lligueta de bàsquet 3 x 3 i una altra de voleibol, totes dues mixtes, i que es faran al parc Ramon Barnils.

Des de l'ajuntament s'espera que arribin a funcionar tan bé com els campionats de futbol sala organitzats l'any passat. Així ho ha dit el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

Enguany introduim 2 esports nous com son el bàsquet i el volei, que donat el gran èxit del futbol sala de l'any passat esperem que es vagin intrduint a la llarga a la 'Nit més Jove'.


L'altra novetat d'aquesta nit és la incorporació dins el programa dels assajos que fan els Castellers de Sant Cugat cada divendres al pavelló municipal de la rambla del Celler. La intenció és donar a conèixer aquesta activitat a més santcugatencs. Toni Ramon.

Toni Ramon

Des de castellers ens van demanar suport a l'àrea de Joventut i de moment incorporem els seus assaigs dels divendres a la 'Nit més Jove' amb la intenció de donar-ho a conèixer a més jovent de Sant Cugat.


La nit es completarà amb tres activitats més que es faran a la seu de l'Ateneu, a la plaça Pep ventura. Es tracta d'una sessió doble de cinema que, sota el títol 'Quan l'absurd és realitat', permetrà gaudir dels films 'La vida de Brian' i 'El sopar dels idiotes'. També tindran lloc la 'Nit de rol' i uns tallers per conèixer més a fons la Índia sota el títol 'Roda el món'.

Totes les activitats de la 'Nit més Jove', que s'organitza el darrer divendres de cada mes, s'adrecen a joves de Sant Cugat majors de 14 anys, i són gratuïtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.