La Ciutat Esportiva ja compta amb l'edifici de serveis i de vestidors


  • Comparteix:

L'alcalde ha demanat la col·laboració d'altres administracions i entitats privades per tirar endavant la segona fase del projecte

L'alcalde ha demanat la col·laboració d'altres administracions i entitats privades per tirar endavant la segona fase del projecte

El projecte de la Ciutat Esportiva de Sant Cugat ha fet un pas endavant amb la inauguració del l'edifici de serveis d'aquest gran complex esportiu. L'equipament, de prop de 2.000 metres quadrats i un cost de quasi 4 milions d'euros, compta amb la zona de vestidors, un espai d'oficines o un gimnàs, i donarà servei a les actuals instal·lacions de la Ciutat Esportiva però també al segon camp de rugbi i a la futura pista d'atletisme. L'alcalde de Sant Cugat ha assegurat que ja estan picant portes per aconseguir ajudes per finalitzar el projecte.

L'edifici de serveis de la Ciutat Esportiva compta amb 4 vestidors per equips, 2 per esports individuals i 4 més per als àrbitres, un espai d'oficines, un gimnàs o una zona de bar, entre d'altres. Es tracta d'un espai de gairebé 2.000 metres quadrats construïts que ha de donar servei a les actuals instal·lacions de la zona però també al segon camp de rugbi i a la pista d'atletisme que es construiran en una segona fase del projecte. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, durant l'acte d'inauguració.

Lluís Recoder

És un punt d'unió entre els diferents esports que es podran practicar aquí. Està dimensionat pel dia que la ciutat esportiva estigui acabada.


En aquest sentit, l'alcalde ha afegit que ha demanat la col·laboració de la Generalitat i de diferents entitats privades per poder tirar endavant la segona fase de la ciutat esportiva, assegurant que qualsevol ajuda serà benvinguda.

De la seva banda, el coordinador de la Ciutat Esportiva, Francesc Godàs, ha volgut manifestar la seva satisfacció per la inauguració d'un edifici de serveis i de vestidors que els permetrà, a partir d'ara, seguir creixent.

Francesc Godàs

Per nosaltres és molt important perquè això ens dóna vida i possibilitats de créixer, de superar-nos, perquè la instal·lació és envejable.


Cal destacar que la instal·lació, inclosos tots els vestidors, està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i disposa de plaques d’aprofitament de l’energia solar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.