Recoder reitera la necessitat d'urbanitzar els districtes


  • Comparteix:

Lluís Recoder ha reiterat la necessitat de completar el pla d'urbanització dels districtes, assegurant que és el desig de la major part dels veïns. Sobre aquest punt, l'Ajuntament es reunirà demà amb els veïns de Mira-Sol per debatre les contribucions especials.

Recoder ha assegurat que els veïns contraris a l'asfaltament dels districtes són una minoria, i que el pla integral d'urbanització aportarà grans avantatges socials i econòmics. Referint-se a les contribucions especials, l'alcalde ha explicat que l'encariment de la construcció ha fet que l'aportació de l'Ajuntament a la urbanització, que inicialment era de 800 milions de pessetes, hagi augmentat considerablement. Per això l'alcalde ha subratllat la importància de repartir aquestes despeses entre ajuntament i veïns per poder complir el calendari previst:

Lluís Recoder



L'alcalde ha parlat també del problema dels talls en les línies elèctriques i telefòniques, una de les qüestions que més preocupen els santcugatencs des de les apagades del passat hivern. En aquest sentit, ha recalcat la necessitat de soterrar aquestes línies, alhora que ha reconegut que es tracta d'una operació molt cara. Sobre aquest punt, Recoder ha destacat que la predisposició de FECSA i de Telefònica per dur a terme el soterrament i millorar el seu servei és ben diferent:

Lluís Recoder



Lluís Recoder ha explicat però que avui mateix es reunirà amb el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Joan Carbó, per intentar arribar a un acord amb l'empresa elèctrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.