L'Ajuntament decideix tancar definitivament el carrer Girona al trànsit de vehicles


  • Comparteix:

La decisió està motivada per les obres de l'entorn i pel fet que al gener comencen els treballs d'urbanització de la via

La decisió està motivada per les obres de l'entorn i pel fet que al gener comencen els treballs d'urbanització de la via

El carrer Girona quedarà tancat definitivament al trànsit rodat després que l'Ajuntament hagi rectificat l'anunci que preveia la seva obertura a la circulació de vehicles durant les festes de Nadal. Finalment el consistori ha optat per aquesta mesura perquè considera que no és pràctic obrir un carrer només durant unes setmanes i tancar-lo a partir del 8 de gener per la seva pavimentació i vianantització definitiva.

Els treballs d'urbanització de la plaça de Can Quitèria continuen endavant, i a data d'avui, ja s'han retirat les tanques i s'està preparant l'entorn per deixar-lo el màxim d'acollidor possible per les festes de Nadal i poder començar ja les obres pròpiament dites a principis de gener.

Finalment però, el consistori ha decidit no obrir el carrer Girona al trànsit de vehicles, en el tram comprès entre la plaça Barcelona i la Rambla Can Mora, tal i com havia anunciat fa un mes. L'ajuntament ha rectificat i ha decidit tancar definitivament el carrer al trànsit rodat . Un dels motius d'aquesta decisió és la manca de seguretat que ofereix un entorn d'obres com el que hi ha en aquesta zona. Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

La reobertura del trànsit de vehicles suposa que has de tenir una via segura i ara no deixem d'estar en una zona d'obres on hi ha una tanca indicativa però on encara no es poden posar voreres i delimitar els pas de vehicles i de vianants


D'altra banda, la decisió també ha estat motivada pel fet que, a primers de gener s'haurà de tornar a tallar el carrer per iniciar les obres d'urbanització. Segons la tinenta d'alcalde, no era aconsellable reobrir la via al trànsit per un període tant curt de temps, i més tenint en compte que un cop acabats els treballs, el carrer passarà a ser de vianants i només hi podran accedir veïns i vehicles de serveis.

Mercè Conesa

Al gener comencem les obres d'urbanització del carrer Girona i quan s'acabin es podrà reobrir el trànsit al pas de vehicles de serveis i dels veïns. I hem de pensar que ara el carrer Girona ja admet el pas de vehicles pel carrer Dos de Maig


Pel que fa a la durada de les obres, la previsió és que el conjunt del projecte, que inclou l'acabament de l'aparcament soterrat i la urbanització de la plaça i dels carrers de l'entorn, estigui finalitzat a principis d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.