La Floresta ha donat el tret de sortida a les activitats de Nadal amb la Fira de Santa Llúcia.

Els organitzadors esperen repetir l'èxit de l'edició anterior

Municipal

Publicat el 10/des/05 per Cristina Martinez

La Fira de Santa Llúcia ha encetat aquest cap de setmana les propostes nadalenques de la Floresta. Entre les diferents activitats, destaquen les sessions del Quinto de Nadal, que enguany serviran per recollir fons per la Marató de TV3 que enguany es dedica a l'Alzheimer i d'altres malalties neurodegeneratives.

Aquest cap de setmana han començat les activitats de Nadal del districte de la Floresta amb la tradicional Fira de Santa Llúcia de les entitats a la plaça de l'Estació. Les propostes continuen el proper dissabte amb el concert de Nadal i les sessions de quinto que, com l'any passat, destinaran els seus beneficis a la Marató de TV3. A diferència de l'edició anterior però, en la que es va decidir destinar els beneficis a la fundació a l'últim moment, enguany els organitzadors ja han deixat clar des d'un inici que els diners recollits es destinaran a la Marató.

Així ho ha explicat el president de la comissió de festes de la Floresta, Xavi Saus.

Xavi Saus

Aquest any ja ho hem planificat des d'un principi amb la Fundació la Marató i tot el que recollim a les ventes dels cartrons i dels possibles donatius tot ho donarem a la Marató.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'altre activitat estrella serà la cavalcada de reis amb carrosses artesanes i un tortell gegant cedit pel forn de la Floresta. Les activitats nadalenques es completen amb els Pastorets protagonitzats pels veïns i els casals per a nens del 22 de desembre al 5 de gener.