L'Ajuntament renova la web municipal per oferir més informació i facilitar la participació


  • Comparteix:

La regidoria de Marta Subirà treballa també en el projecte d'oferir el pànol de la ciutat a través del telèfon mòbil

La regidoria de Marta Subirà treballa també en el projecte d'oferir el pànol de la ciutat a través del telèfon mòbil

Sant Cugat estrenarà una nova web municipal a principis de gener. El nou portal de la ciutat serà més modern, amb més informació i més fàcil d'utilitzar i incorporarà el domini '.cat' quan aquest ja sigui operatiu. D'altra banda, la regidoria de Societat de la Informació està treballant en un plànol de la ciutat sobre mòbil dins el marc del projecte 'Living Labs'.

A principis del 2006, Sant Cugat comptarà amb una nova web municipal, totalment renovada. Així ho ha avançat la regidora de Comunicació i la Societat de la Informació, Marta Subirà, que ha explicat que la nova web tindrà més informació que l'actual i que tots els seus continguts seran més fàcilment localitzables.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', Subirà ha destacat també que la participació, tant de la ciutadania com dels propis treballadors de l'Ajuntament, ha estat l'element més important de la creació del nou portal.


Marta Subirà

La nova web municpial contindrà més informació i serà més moderna i fàcil d'utilitzar. Igual que en la creació del portal d'entitats, la participació de la ciutadania ha estat molt important.


D'altra banda, des de la regidoria de la Societat de la Informació continuen treballant en el projecte de la Comissió Europea 'Living Labs' amb l'objectiu de poder oferir el plànol de la ciutat a través del mòbil. Segons Subirà, aquesta és una proposta especialment interessant en un municipi en creixement com Sant Cugat.

Marta Subirà

Estem treballant en el projecte plànol sobre mòbil perquè creiem que és eñl més ineteressant per una ciutat com Sant Cugat.


Tan sols tres ciutats a Catalunya, Sant Cugat, Mataró i Barcelona formen part del projecte 'Living Labs' de la Comissió Europea. Una plataforma dirigida a potenciar el desenvolupament de productes i serveis basats en les comunicacions mòbils i les tecnologies portàtils i que compta amb una subvenció de 30.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.