Instal·len plataformes a 3 parades d'autobús per facilitar l'accés dels usuaris

L'Ajuntament ja havia fet actuacions similars en altres parades de l'autobús municipal

Municipal

Publicat el 29/des/05 per Anna Gonzalez

L'Ajuntament ha instal·lat plataformes de formigó davant les parades d'autobús de l'avinguda Manel Farrés, l'avinguda Lluís Companys i al carrer Torrent dels Ferrusons. L'objectiu d'aquesta actuació és facilitar l'accés al transport públic urbà, eliminant barreres arquitectòniques, i evitar que els cotxes estacionin a la parada de l'autobús.

Es tracta de plataformes formades per blocs de formigó i amb una petita rampa que tenen l'objectiu de superar els obstacles habituals, com els desnivells de les voreres o l'estacionament de vehicles, que moltes vegades dificulten l'accés a l'autobús a les persones de mobilitat reduïda, i en alguns casos fins i tot la visibilitat d'usuaris i conductors.

Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens.

Joan Recasens

Volem evitar que la gent aparqui a les parades de l'autobús, que malauradament encara hem de vetllar perquè no passi, i després facilitar l'accés de la gent a l'autobús

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les plataformes han estat fabricades i instal·lades per l'empresa GIMTA, i el cost total del projecte ha estat de 27.500 euros.

Aquestes tres plataformes modulars se sumen a les que ja s'havien instal·lat a les parades d'autobús municipal ubicades a l'avinguda Cerdanyola amb el passeig Torre Blanca, a l'avinguda Torre Blanca amb el carrer Vallès i al carrer Ildefons Cerdà.