L'Ajuntament destinarà més de 200.000 euros a projectes solidaris promoguts per les entitats de la ciutat


  • Comparteix:

L'àmbit de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament destinarà més de 200.000 euros per projectes solidaris promoguts per entitats locals. A partir del proper 13 de gener i fins el 13 de març, les entitats de Sant Cugat poden presentar els seus projectes dins les modalitats d'accions a països del Sud o projectes de sensibilització a països del Nord.

L'Ajuntament obrirà el proper 13 de gener la convocatòria per a projectes solidaris promoguts per entitats santcugatenques. Enguany, el consistori ha augmentat la partida de la subvenció en 51.000 euros més respecte l'any anterior, amb el que destinarà el 45% del pressupost total del 2006 de l'àmbit de Solidaritat i Cooperació.

En total, destinarà més de 200.000 euros que aniran a parar a projectes solidaris que s'emmarquen en les modalitats de projectes que es realitzen directament a països del Sud i la modalitat per a projectes de sensibilització a països del Nord sobre problemàtiques de països en vies de desenvolupament.

Aquestes subvencions, amb un total de 202.193 euros, s'inclouen dins la partida pressupostaria de l'àmbit de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament. La documentació necessària per presentar els projectes estarà disponible a partir del proper 13 de gener i es podrà inscriure a la convocatòria fins el 13 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.