L'Ajuntament obrirà expedient sancionador contra DiR per excedir la llicència en les instal·lacions de la coberta


  • Comparteix:

L'Ajuntament obrirà un expedient sancionador per determinar la responsabilitat de l'empresa DiR Sant Cugat en l'incompliment de la llicència urbanística en una part de les instal·lacions construïdes sobre la coberta del gimnàs, situat a la carretera de Rubí. La Junta de Govern local del proper dilluns aprovarà acatar la decisió judicial que confirma que DiR va excedir la llicència municipal i iniciarà l'expedient de restauració de la realitat física alterada.

L'equip de govern assegura, en un comunicat, que la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu número 8 de Barcelona, confirmada ara pel TSJC, certifica que una part de les instal·lacions construïdes per DiR Sant Cugat a la coberta de l'edifici no s'ajusten a la llicència urbanística atorgada per l'Ajuntament. Una llicència que, tal com subratllen des del consistori, ha vist confirmada la seva legalitat a través de les dues resolucions judicials.

A la vista de les decisions del tribunal, i un cop confirmada la legalitat de la llicència municipal, la Junta de Govern local del proper dilluns aprovarà acatar les resolucions judicials contràries als interessos de DiR Sant Cugat. A més, l'equip de govern iniciarà un expedient de restauració de la realitat física alterada per tal que l'empresa elimini la xarxa que cobreix les pistes de pàdel i baixi de nivell els llums que il·luminen la instal·lació, ja que aquests dos elements excedeixen la llicència que es va concedir en el seu dia. L'Ajuntament també obrirà un expedient sancionador per determinar les eventuals responsabilitats de la societat promotora, així com del tècnic director de l'obra i l'empresa contractista.

Des de l'Ajuntament s'ha volgut deixar clar que la llicència municipal permetia pavimentar la coberta de l'edifici per a usos esportius i aixecar una tanca d'un metre i mig d'alçada. Tot el que excedeix aquestes condicions haurà de ser retirat, tal com ja es van comprometre a fer des de la direcció de l'establiment esportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.