L'exposició fotogràfica 'Torre Negra. Espai Vital' arriba a Mira-sol i La Floresta


  • Comparteix:

El Casal Cultural i el Centre Cívic són els llocs triats per acullir l'exposició als districtes

El Casal Cultural i el Centre Cívic són els llocs triats per acullir l'exposició als districtes

Els districtes de Mira-sol i La Floresta són la propera parada de l'exposició 'Torre Negra. Espai Vital' que aplega una vintena d'instantànies d'aquest espai natural realitzades per santcugatencs. El Casal Cultural de Mira-sol acull des d'aquest dilluns la mostra i fins el proper 17 de febrer. La Floresta agafarà el relleu de l'exposició a partir del 6 de març i fins a finals de mes al Centre Cívic.

Després que el passat mes d'octubre s'inaugurés a la Casa de Cultura l'exposició 'Torre Negra. Espai Vital', ara és el torn dels districtes. Des d'aquest mateix dilluns, el Casal Cultural de Mira-sol acull aquesta mostra de fotografies realitzades per santcugatencs i que són el recull del concurs fotogràfic promogut per l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament.

Segons el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, l'objectiu de l'exposició és donar a conèixer aquest espai natural a través de les fotografies dels santcugatencs.

Eduard Pomar

Esperem que la gent pugui veure les fotografies i puguin conèixer aquest espai natural que tenim tant a prop de Sant Cugat.


Recordem que la mostra també compta amb la fotografia guanyadora del concurs, 'Els gegants del pi' de la santcugatenca Maria Josep Serrat., que a més, també és la guanyadora del segon premi amb 'Boirines a l'ecotó'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.