La comissió de propostes escull 15 candidatures que opten als premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un total de 15 candidatures dels àmbits de la cultura, el treball social i el teixit associatiu opten a la primera edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat, que es lliuraran aquest diumenge al Teatre-Auditori. Durant l'acte, que ja té totes les entrades exhaurides, es retrà un homenatge al desaparegut tinent d'alcalde Jaume Tubau.

La comissió de propostes ha elevat al jurat, presit per l'alcalde, un total de 15 propostes de candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat, que es donaran a conèixer aquest diumenge, a les sis de la tarda, al Teatre-Auditori.

De les candidatures presentades, un total de cinc han accedit d'acord a les bases generals de la convocatòria, mentre que la resta ho han fet d'acord al suport popular. Concretament, la comissió de propostes ha recollit fins a 15.000 vots populars per guardonar persones i institucions. Escoltem el portaveu de la comissió, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

La comissió ha revisat totes les propostes oficials. Aquelles que els falten signatures i tenen molt suport popular es poden elevar també.


Les 15 candidatures que opten a la primera edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat són les següents: l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran, l'Aula de So, el 'Pessebre' de Pau Casals, la Taula de Persones amb Discapacitats, l'Associació de Veïns del Monestir, Càritas, el Tot Sant Cugat, el Júnior FC, el Club Muntanyenc i la Llar d'Avis de la Parròquia. Pel que fa a les candidatures personals, són l'escalador Erik Johansson, l'historiador Joan B.Culla, la santcugatenca que s'ha distingit per la seva lluita per la supressió de les barreres arquitectòniques Pepa Llunell i l'exresponsable del casal de Mira-sol Eustaquio Martínez.

L'acte de lliurament dels guardons inclourà l'espectacle 'La veu del mar' de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra i la cantant Nina, i les actuacions del Cor Aulos i Infantil de Sant Cugat. A més, l'acte tindrà un moment pel record i homenatge al desaparegut tinent d'alcalde Jaume Tubau. La seva vídua i fills rebran la medalla d'or de la ciutat que li va atorgar el ple municipal a títol póstum.

Recordem que els Premis Ciutat de Sant cugat són els successors dels anteriores guardons 'Santcugatenc de l'Any' i no tenen dotació econòmica. Els guanyadors rebran una escultura de l'artista Salvador Juanpere. Les entrades per assistir a l'acte ja estan exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.