L'Ajuntament afirma que ha complert amb la seva part en el soterrament de les línies telefòniques a Mira-sol


  • Comparteix:

L'equip de govern assegura que l'Ajuntament ha complert amb la seva part del projecte de soterrament de les línies telefòniques als sectors 14-18 de Mira-sol, que consistia en obrir les canalitzacions, i recorda que ara és la companyia Telefónica qui ha de fer passar els cables. El govern municipal respon així a la queixa de l'associació de veïns Sant Joan de Mira-sol, que va denunciar un retard de tres anys en les obres.

L'equip de govern qualifica de falses les acusacions de l'associació de veïns Sant Joan de Mira-sol, que va denunciar un retard de tres anys en les obres de soterrament de les línies telefòniques als sectors 14-18 d'aquest districte. Segons el govern municipal, no és cert que les actuacions encara no hagin començat, malgrat que els veïns ja han pagat la seva part a través de les corresponents contribucions especials.

A través d'un comunicat, l'equip de govern recorda que l'Ajuntament ha construït fa temps les canalitzacions per on han de passar els cables i només manca que la companyia Telefónica faci la seva feina i passi el cablejat. Les mateixes fonts indiquen que el darrer compromís de l'empresa telefònica és començar els treballs d'estesa del cablejat el proper mes d'abril.

A l'espera d'aquesta actuació, la setmana passada es va contactar amb els veïns afectats per concretar definitivament el tipus d'escomesa que volen, per determinar si cal col·locar o no una perxa davant dels seus habitatges per entrar a la vivenda per via aèria. L'altra opció que contempla l'acord entre l'Ajuntament i Telefónica seria obrir una rasa per entrar a les diferents propietats particulars.

L'Ajuntament ha demanat reiteradament a la companyia telefònica l'inici de la seva feina com a subministradora. El consistori i Telefónica no han pactat, com sol ser habitual, cap mena de clàusula de penalització per incompliment dels terminis acordats, tal com havien demanat els veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.