La web de Ràdio Sant Cugat, una de les primeres pàgines de la ciutat amb el domini puntCAT


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat ha estrenat un nou nom a internet, radiosantcugat.cat. D'aquesta forma, la web de l'emissora municipal es converteix en una de les primeres pàgines de la ciutat amb aquesta terminació, que identifica la comunitat lingüística i cultural catalana. La web de la ràdio continua sent el mitjà electrònic de referència a la ciutat i ens els últims 12 mesos ha registrat més de 190.000 visites.

La creació de nous dominis punt CAT s'ha obert fa dues setmanes, però la seva implantació és progressiva i de moment està restringida a algunes entitats, especialment vinculades amb la promoció de la llengua i cultura catalana.

L'associació punt CAT ha acceptat la candidatura de Ràdio Sant Cugat per incloure-la a la primera fase de llançament del nou domini. I és que aquesta entitat ha valorat positivament la vinculació de l'emissora amb la comunitat catalanoparlant i la seva presència a la xarxa, consolidada des de fa més de 4 anys.

El sotsdirector de l'emissora, Esteve Sala, assegura que aquesta 'nova marca a internet' forma part de l'aposta de Ràdio Sant Cugat per les noves tecnologies.

Esteve Sala

Ràdio Sant Cugat creu en les noves tecnologies i en els últims anys hem fet una aposta estratègica perquè la ciutat tingués uns mitjans d'avantguarda. Per nosaltres tenir des del primer dia un domini puntCAT és un pas en aquesta línia.


Ràdio Sant Cugat i l'Ajuntament van adherir-se, l'abril del 2004, a la campanya de suport per la creació del nou domini i el ple municipal va aprovar que la ciutat utilitzi el domini 'santcugat.cat'. Ara, l'emissora municipal s'ha convertit en una de les primeres entitats santcugatenques que passa a tenir aquest domini. De moment, però, el nou nom conviurà amb les adreces que l'emissora tenia fins ara.

Esteve Sala

De moment mantenim els dominis punt com però entenem que el domini que ens identifica és el punt cat.


D'altra banda, la web de Ràdio Sant Cugat continua sent el mitjà de comunicació electrònic de referència a la ciutat i en els últims 12 mesos ha registrat més de 191.000 visites. En aquest període s'han produït prop d'1'8 milions de descarregues d'arxius i s'han realitzat més de 3'5 milions d'impactes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.