Menys gossos abandonats i més adopcions d'animals domèstics al 2005

Municipal

Publicat el 17/feb/06 per Elena Cortes

La campanya de sensibilització envers els animals de companyia ha estat un èxit segons el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar. El nombre d'animals abandonats s'ha reduït respecte anys anteriors i el 66% d'aquests han pogut ser retornats als seus amos gràcies als mecanisme de reconeixement, el xip.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar ha destacat molt positivament la campanya de sensibilització en contra de l'abandonament d'animals de companyia i per afavorir les adopcions que s'han realitzat al llarg de l'any 2005.

I és que durant el 2005 s'han recollit 494 animals abandonats a la via pública -una xifra inferior a la d'altres anys- i el 66% han estat retornats als seus propietaris ja que portaven xip.

Pomar també ha destacat l'increment notable d'adopcions d'animals, gairebé el doble respecte l'any passat. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar ha fet una valoració del 2005 respecte a aquest tema molt positiva i ha destacat l'èxit l'increment d'adopcions.

Eduard Pomar

Destacaria sobretot l'increment d'adopcions d'animals que s'ha doblat respecte l'any passat i això suposa menys animals recollits a la via pública.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Cal recordar que les persones interessades a adoptar un gos o un gat abandonat, poden fer-ho també consultant la web municipal www.santcugat.org.