Els CEIPs de Sant Cugat obren les seves portes des del 27 de febrer i fins el 15 de març


  • Comparteix:

L'Oficina Municipal d'Escolarització amplia els horaris

L'Oficina Municipal d'Escolarització amplia els horaris

Els CEIPs de Sant Cugat obriran les seves portes a partir del 27 de febrer i fins el 15 de març perquè els pares i mares de la ciutat puguin conèixer de primera mà l'oferta dels diferents centres educatius. D'altra banda, i amb l'objectiu de facilitar encara més la preinscripció escolar, l'Oficina Municipal d'Escolarització ampliarà el seu horari d'atenció per tal de donar tota la informació necessària.

Des d'aquest dilluns ja està obert el procés per informar-se de cara a fer les preinscripcions als centres educatius de Sant Cugat. Els CEIPs del municipi obriran les seves portes alternativament a partir del 27 de febrer i fins el 15 de març per mostrar la seva oferta educativa a les famílies. De la seva banda, l'Ajuntament reforçarà els horaris d'atenció al públic de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), amb l'obertura del punt d'informació situat a la Casa Mònaco de dilluns a divendres pel matí i dimecres amb jornada ininterrompuda fins a les 7 de la tarda.

Tot i que a l'Oficina d'Escolarització es pot recollir tota la informació necessària, la tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, creu que anar directament a les escoles i conèixer-les de primera mà és un pas fonemental en el procés de preinscripció.

Àngels Solé

A través de l'OME donem tota la informació perquè els pares sàpiguen que els ofereix cada centre però res pot substituir l'anar el centre.


La comunitat educativa del municipi considera que les jornades de portes obertes són una bona ocasió perquè els pares i mares coneguin l'oferta dels centres públics i s'interessin per temes com el currículum, la metodologia i els horaris, entre d'altres coses. Així ho ha explicat la cap d'estudis del CEIP Gerbert d'Orhlac, Eva López, al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Eva López

Hi ha pares que s'interessen per la metodologia, altres per l'anglès ja que el fem des de P-3 i també es fa l'educació física en anglès, el tema de dormir pels més petits, el menjar o els horaris.


Les sessions de portes obertes als CEIPs del municipi començaran dilluns de la setmana que ve i s'allargaran fins el 15 de març. Els pares i mares podran visitar les instal·lacions, conèixer les metodologies dels diferents centres i intercanviar impressions amb els educadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.