Es recupera el parc del torrent de Ferrussons pel passeig i l'esbarjo


  • Comparteix:

L'arranjament s'ha fet d'acord amb l'associació de veïns de Can Magí

L'arranjament s'ha fet d'acord amb l'associació de veïns de Can Magí

Una tanca de fusta tractada de 450 metres és un de les principals novetats que ha suposat l'arranjament del parc del torrent de Ferrussons. Aquest parc, ubicat entre els barris de Can Magí-Roquetes i Coll-Favà, té una extensió de 1,7 hectàrees i és l'únic espai verd del municipi on fa niu la polla d'aigua. Les obres de millora d'aquesta zona han suposat una inversió de 48.000 euros.

Una tanca perimetral que delimita les zones properes als desnivells del parc, la neteja i el desbrossament de la riera, l'arranjament de les escales i els ponts metàl·lic i el romàntic que travessen aquest espai, són les millores més destacades de l'arranjament que ha fet el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament.

Així ho ha explicat el tinent d'alcalde, Eduard Pomar, que ha destacat especialment la col·locació d'aquesta tanca de fusta tractada, que medeix 450 metres i serveix per a millorar la seguretat del parc.

Eduard Pomar

Hi ha diferents actuacions però la més espectacular és aquesta tanca que té diversos objectius, el principal la seguretat ja que en aquesta zona hi ha un important desnivell


Pel que fa al pont romàntic, s'han conservat les restes de les baranes construïdes al segle dinou. Pomar ha remarcat també totes les millores s'han anat fent de forma progressiva i sempre d'acord amb l'associació de veïns de Can Magí.

En aquest sentit, el president d'aquesta associació, Joan Abad, ha agraït públicament que l'Ajuntament hagi complert els compromisos contrets en aquest tema.

Joan Abat

Vull agrair a Medi Ambient que tots els compromisos que des de fa temps havíem anat comentant sobre l'arranjament de la riera s'hagin anat complint


Pel que fa a actuacions pendents, el titular de Medi Ambient ha anunciat que el proper mes d'abril s'incorporarà vegetació a la pantalla acústica i s'instal·laran uns quants bancs. També ha destacat que, d'acord amb l'associació de veïns, s'ubicarà en el parc una pista de petanca, una taula de ping-pong i l'enllumenat.

Cal destacar que el parc del Torrent de Ferrussons té la característica que és l'únic parc del municipi on fa niu la polla d'aigua. Amb les millores que s'hi ha fet, i que han costat uns 48.000 euros, aquest espai s'afegeix a les zones verdes urbanes indicades pel passeig i l'esbarjo dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.