L'Ajuntament arranja la zona d'aparcament de la plaça Barcelona


  • Comparteix:

Millorar la zona d'aparcament de la plaça Barcelona és el principal objectiu de les obres d'arranjament que ha iniciat aquesta setmana el consistori. Aquesta actuació va a càrrec de la brigada municipal d'obres i serveis i consistirà en repavimentar la zona d'aparcament en bateria, que estava molt malmesa a causa de les arrels dels plataners. L'actuació s'allargarà durant prop d'un mes.

L'Ajuntament ha començat aquesta setmana unes obres de millora a la zona d'aparcament en bateria que envolta la plaça Barcelona.

Aquesta és una actuació provisional, a l'espera que es faci el concurs d'idees sobre una remodelació més global de tota la plaça. La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat però que era necessari fer aquesta obra de millora ja que les arrels dels plataners han aixecat el paviment, suposant un perill per l'estacionament de vehicles i pels vianants.

Cristina Paraira

Són unes obres de millora de la zona de l'aparcament provisionals mentre no es fa una millora global de tota la plaça. Hem considerat que calia fer aquesta actuació perquè l'aparcament està molt malmès per les arrels dels arbres


Aprofitant aquesta actuació, també es farà una acció per millorar els accessos a la plaça, eliminant les actuals barreres arquitectòniques en dos punts i facilitant així el pas de les persones amb mobilitat reduïda. Paraira ha afegit que també s'arreglaran alguns adoquins de la zona que estan malmesos.

Cristina Paraira

Aprofitant això, arreglem 2 accessos en diagonal des del carrer Girona perquè ara és dificultós entrar a la plaça. Per tant, arreglem 2 entrades, suprimint les barreres arquitectòniques. També arreglarem alguns adoquins que estan malmesos


Els treballs han començat pel costat del carrer Sant Antoni i la previsió és aixecar i arranjar un lateral de la plaça cada setmana. D'aquesta manera, la durada aproximada de l'obra, que va a càrrec de la brigada municipal d'obres i serveis, és d'un mes.

Recordem que des de l'equip de govern ja han anunciat també la voluntat de convocar un concurs d'idees per tal de remodelar tota la plaça Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.