El ple debatrà avui l'aprovació provisional de la modificació del PGM per legalitzar les cases de Can Borrull


  • Comparteix:

La proposta de creació del Consell Estratègic de Ciutat o l'aprovació provisional de la modificació del PGM per legalitzar les cases de Can Borrull són alguns dels temes que centraran, aquesta tarda, el ple municipal de març. L'ordre del dia també inclou la dació de compte de la liquidació del pressupost municipal del 2005, una moció del PSC i ICV-EA instant a reiniciar la modificació del PGM de la Floresta sense urbanitzar Can Busquets o una de CiU per participar al Projecte Creàpolis d'Esade.

L'ordre del dia del ple inclou 4 mocions: una del PSC per la creació d'un servei municipal de mediació social, una d'ICV-EA per donar suport a la construcció del Camí Verd al Vallès Occidental i una conjunta d'aquestes dues formacions instant a reiniciar la modificació del PGM a la Floresta preservant l'àmbit de Can Busquets. De la seva banda, l'equip de govern presenta una moció per participar al Projecte Creàpolis que es construirà dins el futur campus que ESADE construirà a la nostra ciutat.

La sessió plenària també servirà per debatre la proposta de creació d'un Consell Estratègic de Ciutat, i per fer un pas més cap a la legalització de les cases del barri de Can Borrull, a les Planes, amb la resolució d'al·legacions de la nova documentació i l'aprovació provisional de la modificació puntual del PGM en aquest sector.

En l'àmbit de Polítiques Socials i Joventut, es portaran a aprovació el Pla d'Actuació Municipal 2006-2007 en cooperació i solidaritat internacional i el Pla marc sobre Drogues i altres comportaments de risc.

D'altra banda, durant el ple es donaran comptes de la liquidació del pressupost municipal de l'Ajuntament i dels organismes autònoms corresponent a l'exercici del 2005 i es proposarà la modificació dels estatuts de l'Organisme Autònom Municipal de Gestió Tributària, per ampliar les seves funcions i modificar el seu nom, que passaria a ser 'Institut Municipal d'Economia i Societat de la Informació'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.