Polítics, experts i representants d'entitats reflexionaran sobre el futur en el Consell Estratègic de Ciutat


  • Comparteix:

Una vintena de polítics, experts i representants d'entitats reflexionaran sobre els projectes de futur que es desenvolupin a Sant Cugat en el Consell Estratègic de Ciutat. El ple municipal de març ha aprovat per unanimitat la creació d'aquest organisme de participació, que és una conseqüència del compromís de tots els grups polítics de pactar els grans temes que afecten la ciutat.

El Consell Estratègic de la Ciutat és un òrgan de participació impulsat des de l'àrea de Relacions Institucionals, Participació i Civisme. La proposta va sorgir d'una moció del PSC, aprovada per unanimitat al novembre, que comprometia els grups polítics del consistori a pactar els grans temes que afecten el futur de Sant Cugat.

Entre les qüestions prioritàries, hi ha la implicació de la nostra ciutat en la Televisió Digital Terrestre i en la nova organització territorial, el seguiment del Pla d'Infraestructures de la Generalitat i de les infraestructures estatals i l'anàlisi dels projectes de cooperació econòmica i empresarial.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que el consell tindrà un caràcter provisional fins l'aprovació del nou Reglament Orgànic Municipal (ROM), que institucionalitzarà aquest òrgan.

Lluís Recoder

La moció plantejava crear un Consell Estratègic de Ciutat. Aquest consell no tindrà caràcter permanent, funcionarà mentre no s'aprovi el nou ROM.


Entre la vintena llarga de membres del Consell Estratègic de Ciutat hi ha l'alcalde, que el presideix, els portaveus dels grups polítics municipals, representants d'entitats, agents socials i experts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.