La Generalitat atorga 150.000 euros pel projecte 'Mòbil-Sant Cugat.cat'


  • Comparteix:

La Generalitat ha atorgat una subvenció de 150.000 euros a l'Ajuntament per potenciar el nou projecte de gestió 'Mòbil-Sant Cugat.cat', mitjançant el qual es podran fer consultes i demandes d'informació municipal a través del telèfon mòbil. Amb un simple SMS, els ciutadans de Sant Cugat veuran simplificades en gran mesura les seves relacions amb el consistori.

Demanar informació i denunciar incidències a l'Ajuntament mitjançant un simple missatge de text SMS a través del telèfon mòbil serà possible amb el projecte 'Mòbil-Sant Cugat.cat'. Aquest projecte ha rebut una subvenció de 150.000 euros per part del Consorci d'Administració Oberta de Catalunya, i pretén facilitar les gestions dels ciutadans santcugatencs, tal i com assegura la regidora de Comunicació, Marta Subirà.

Marta Subirà

La idea és que els ciutadans de Sant Cugat puguin fer les notificacions que creguin convenients a l'Ajuntament amb un mitjà tan senzill i proper com és un SMS.


La subvenció que ha rebut aquest projecte forma part de les ajudes d'integració de les tecnologies mòbils en els sistemes d'informació i gestió del territori. Subirà ha destacat el caràcter pioner d'aquest sistema.

Marta Subirà

Igual que ho va ser el projecte 'Ulls de la Ciutat', aquest nou projecte és pioner i suposem que altres ciutats el faran seu ben aviat.


El projecte 'Mobil-Sant Cugat.cat', que serà plenament operatiu a finals d'aquest any, s'emmarca dins de la plataforma 'Living Labs Catalunya', un clúster d'empreses i entitats al voltant de serveis i sistemes mòbils dins de la xarxa 'Living Labs Europe'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.