Les obres del clavegueram del passatge Ramírez, el passeig Valldoreix i el carrer Andana finalitzen aquesta setmana


  • Comparteix:

Les obres de millora del clavegueram a tres trams del centre de Sant Cugat finalitzaran aquest divendres. L'actuació, que es va iniciar a principis de febrer, afecta al passatge Ramírez, el passeig Valldoreix i el carrer Andana.

En concret, els treballs han consistit en la dotació de xarxa de clavegueram d'aigües residuals al passatge Ramírez i de millora del tram del passeig Valldoreix i el carrer Andana.

La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, diu que amb aquesta actuació queda totalment acabada la xarxa de clavegueram al centre, alhora que avancen altres actuacions als districtes.

Cristina Paraira

Al nucli, quedaven els carrers ASndana, el passatge Ramírez i el passeig Valldoreix. Era l'únic tram sense clavegueram i ja s'ha resolt. A Mira-sol el problema més greu és el desdoblament, i ja hi estem treballant.


Les obres de millora i finalització de la xarxa de clavegueram al nucli urbà han anat a càrrec de l'empresa 'Construcciones Tecnico Especializadas SA' i tenen un pressupost total de 73.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.