Construcciones Juanes farà la sala annexa de la masia de Torre Blanca abans de finals d'any


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha adjudicat a l'empresa Construcciones Juanes les obres de construcció de la sala annexa de la masia de Torre Blanca, un espai que es convertirà en una sala d'actes polivalent. El consistori preveu que les obres estiguin enllestides abans de finals d'any.

La sala annexa de la masia de Torre Blanca tindrà 270 metres quadrats, distribuïts en dues plantes. L'empresa que la construirà, Construcciones Juanes, és la mateixa que està rehabilitant la masia. Les obres de construcció del nou edifici finalitzaran abans d'acabar l'any, segons les previsions municipals, i tenen un pressupost previst de 798.000 euros. Pel que fa a la rehabilitació de la masia, està previst que els treballs estiguin enllestits el proper mes de setembre.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha volgut deixar clar que aquest nou espai no serà una sala de concerts, com s'havia proposat inicialment.

Mercè Conesa

No és una sala de concerts, sinó un espai per fer diferents activitats a la masia.


La construcció de la sala annexa de la masia de Torre Blanca es fa necessària perquè l'espai de la masia és insuficient per acollir totes les activitats que es volen dur a terme en aquest equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.